מודעה
הלימון
#1
י?מעלותיו של הלימון?
?תגלית מרעישה?

הלימון הוא מוצר פלאי לצורך הריגת התאים הממאירים.
הוא 10,000 פעם יותר חזק מהכימותרפיה.
מדוע איננו יודעים על כך?
מפני שקיימות מעבדות המעוניינות לייצר גרסה סינתטית, שתביא להם רווחים עצומים.
אתם יכולים לעזור לחבר הזקוק לכך, על-ידי הבאה לידיעתו שמיץ לימון הוא מועיל למניעת המחלה.
טעמו נעים והוא לא גורם לתופעות לוואי הנוראות של הכימוטרפיה.
אם הוא יכול, שיטע עץ לימון בחצר או בגינה שלו ,כמובן לא בשנת השמיטה !!!
כמה אנשים מתים בזמן שסוד זה נשמר בקנאות על-מנת שלא לפגוע ברווחי הענק של התאגידים?
כפי שידוע לכם - עץ לימון הוא נמוך, אינו תופס מקום רב, ויש לו מגוון גדול של זנים.
אפשר להינות מן הפרי בצורות שונות: לאכול את הציפה, לשתות את המיץ ולהשתמש בו במשקאות ובמאפים שונים.
מכל תכונותיו החשובות - המעניינת ביותר היא השפעתו על ציסטות וגידולים.
צמח זה הוא תרופה מוכחת לכל סוגי הסרטן.
יש אומרים שהוא מועיל בכל הווריאציות של הסרטן. הוא נחשב גם לפעיל מאוד נגד כל סוגי החיידקים והפטריות, יעיל נגד טפילים פנימיים ותולעים, מסדיר את לחץ הדם וגם פועל נגד דיכאון והפרעות עצביות.
המקור למידע זה מעניין:
הוא בא מאחד מיצרני התרופות הגדולים בעולם, המאשר שאחרי יותר מ-20 ניסויים במעבדה מאז 1970, התוצאות מראות שהוא הורס תאים ממאירים ב-12 סוגי סרטן, כולל של המעי הגס, השד, הפרוסטאטה, הריאות והלבלב.
התרכובות מעץ זה הראו פעולה 10,000 פעם יותר טובה מהחומר Adrtamyctn, תרופה כימותרפית, הנמצאת בשימוש רב בעולם, בהאטה של גידול התאים הסרטניים, ואינו פוגע בתאים הבריאים.

רפואה שלימה לכל חולי עמו ישראל.

חשוב מאוד להפיץ לפחות ל-5 מכרים?

כל המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם מלא.ו
הגב
#2
ראיתי משהו שאוכל כך לימון חי
הגב
#3
לימון


[/url]
[Image: 25px-Disambig_RTL.svg.png] ערך זה עוסק בעץ הדר. אם התכוונתם למשמעות אחרת, ראו לימון (פירושונים).
[Image: 16px-Information-silk.svg.png]לימון
[Image: 220px-Lemon.jpg]
מיון מדעי[Image: 20px-Gnome-edit-clear.svg.png]
ממלכה:
צומח
מערכה:
בעלי פרחים
מחלקה:
דו-פסיגיים
סדרה:
סבוננאים
משפחה:
פיגמיים
תת־משפחה:
Aurantioideae
סוג:
הדרים
מין:
לימון
שם מדעי
[Image: 21px-Wikispecies-logo.svg.png] Citrus × limon




לימון ([url=https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9D_%D7%9E%D7%93%D7%A2%D7%99]שם מדעיCitrus × limon) הוא מין של עץ ממשפחת ההדרים, שמגדלים באופן חקלאי בעבור פריו הקרוי באותו השם. הלימונים מבויתים בעיקר לשם הפקת מיץ, אך גם החרצנים, הציפה והקליפה משמשים בבישול, באפייה ובשימורים. מיץ הלימון מכיל כחמישה אחוזים חומצה ציטרית, ועל כן טעמו של פרי הלימון חמוץ.

תוכן עניינים
  [הסתרה


מאפיינים[עריכת קוד מקור | עריכה]
עץ הלימון הוא עץ קטן, המתנשא עד לגובה מקסימלי של 6 מטרים. הענפים מחודדים ומסודרים בצורת כתר. צורת העלים היא אליפסה מחודדת, וצבע הפרחים סגלגל.
הלימון איננו מפירות ההדר המקוריים שגדלו בעולם, ולמעשה הוא הכלאה של אתרוג וליים[1]. הלימון בציבעו המקורי צהוב.
שימושים[עריכת קוד מקור | עריכה]
לימון
ערך תזונתי ל-100 גרם
מים
88.98 ג'
קלוריות
29 קק"ל
חלבונים
1.1 ג'
פחמימות
9.32 ג'
שומן
0.3 ג'

ויטמינים
ויטמין B1
0.04 מ"ג
ויטמין B2
0.02 מ"ג
ויטמין B3
0.1 מ"ג
ויטמין B6
0.08 מ"ג
ויטמין C
53 מ"ג
ברזל
0.6 מ"ג
סידן
26 מ"ג
מגנזיום
8 מ"ג
זרחן
16 מ"ג
אשלגן
138 מ"ג

מקור: משרד החקלאות האמריקני

השימוש העיקרי בלימון הוא לבישול במיץ לימון והכנת לימונדה לשתייה. במטבחים רבים ברחבי העולם משתמשים במיץ לתיבול מאכלים, ובעיקר במטבח הים-תיכוני ובמטבח הבלקני. קליפתו של הלימון ושל האתרוג משמשות גם להכנת תבליןשנקרא "ציטרונאט" (בגרמנית "zitronat") והוא משמש לתיבול עוגות ועוגיות של המטבח הגרמני.
גרידת לימון[עריכת קוד מקור | עריכה]
יש המשתמשים במעט קליפת לימון מגורדת למען הטעם והריח. נוהגים בדרך כלל להכניס גרידת לימון בתוך בלילות של מאכלים מטוגנים או מאכלים מטוגנים בפרט וגם באפיה גרידת הלימון היא נפוצה מאוד ומשמשת למרכיב חיוני ומוסיף להרבה מאוד מאפים ועוגות.
לימונצ'לו[עריכת קוד מקור | עריכה]
מקליפת הלימון מייצרים את הלימונצ'לו - ליקר לימונים מתקתק. את הקליפות משרים באלכוהול, ולאחר זמן מסננים את הנוזל ומערבבים אותו עם סירופ העשוי ממים וסוכר; יש המוסיפים גם מיץ לימון. מקורו של המשקה בדרום איטליה, במיוחד באזור מפרץ נאפולי וחופה של אמלפי. רבים באיטליה ובסיציליה נוהגים לכבד את אורחיהם בלימונצ'לו ביתי בתום הארוחה. נהוג להגיש את הלימונצ'לו קר עד קר מאוד.
לימון פרסי[עריכת קוד מקור | עריכה]
כך מכנים יוצאי איראן פירות לימון או ליים (Citrus × latifolia) שיובשו באופן טבעי עד להיעלמות הנוזלים ולהצטמקות הפרי, במטרה לשמר את הפרי ותמציותיו הארומטיות. הלימון הפרסי, המכונה בקרב יוצאי פרס בישראל לימו עומאני, משמש במטבח הפרסי לתיבול מרקים, ותבשילים נוספים. באמצעות ניקוב הקליפה משחררים את ריכוז התמציות הארומטיות הלימוניות לתוך התבשיל. יש הטוחנים את הלימון לאבקת תבלין.
טעם[עריכת קוד מקור | עריכה]
טעמו של הלימון חמוץ.
לימונים מיובשים[עריכת קוד מקור | עריכה]
את הפירות היבשים, בצבע אפרפר - שחור, ניתן למצוא בדוכני חנויות התבלינים בשווקים.
גלריית תמונות[עריכת קוד מקור | עריכה]
  • [][Image: 120px-MeyerLemon.jpg]
    לימון שטרם הבשיל
     
    [][Image: 96px-Eureka-lemon.jpg]
    תקריב של עץ הלימון
     
    [
    ][Image: 120px-Citrus_x_limon_002.JPG]
    פרח לימון
     
    [][Image: 120px-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F_%D7...%D7%99.JPG]
    לימון פרסי בשוק לווינסקי
     
    [
    ][Image: 80px-Glass_of_iced_tea_-_Evan_Swigart.jpg]
    פרוסת לימון מוגשת עם שתייה קרה
הגב


[-]
תגובה מהירה
הודעה
הקלד את תוכן התגובה שלך כאן.




משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

About Us
    Write About your Forum and stuff where this theme is Placed Just I am trying to extend the paragraphs to make some nice looking lines. But you can write about your forum lol. Like what your forum have special and all. or just leave what i have written if you don't like to write much..